iOS: Stöd och FAQ

Du kan inte köpa applikationen för sig själv, men ni kan prova den GRATIS och utan att binda sig, så du kan se hur applikationen fungerar och vad allt den innehåller. Sedan köper du direkt från applikationen de enskilda resekonversationer enskilda lektioner eller mer prisvärd den hela resekonversationen. Apple® kallar ett sådan inköp direkt från applikationen som „In-App Purchase“ (mer på http://www.apple.com/support/).
Nej. I applikationen finns det vid varje resekonversation även dess pris och samtidigt pris för hela paketet. Det är upp till varje användare, om jag köper enstaka språk eller det mer prisvärda paketet av alla resekonversationer. Priset för hela paketet har så ingen inflytelse på redan köpta språk. Apple möjliggör inte dynamisk justering av priser.
Ja. Installera applikationen på din iPad och i Inställningar applikationen i sektionen Service åtgärd klicka på fältet Förnya köpta språk. Ange samma Apple ID som ni har använd vid inköp på din iPhone. Apple gör det inte möjligt att köpa samma applikation eller dess delar flera gånger.
I Inställningar applikationen i sektionen Service åtgärd klicka på fältet Förnya köpta språk. Ange samma Apple ID som du har använd vid inköpet.

Om du önskar kontakta vår kundservice, var god och skicka e-post direkt från applikationen Resekonversation (Om applikationen - Support). Om det inte blir möjligt, kan ni använda följande formulär:

Skicka