iOS: FAQ / Ondersteuning

De applicatie zelf wordt niet verkocht, u kunt die GRATIS en zonder verdere verplichting uitproberen, hoe die werkt en wat die allemaal inhoudt. Hierna koopt u uit deze applicatie afzonderlijke conversatiegidsen of de voordelige volledige collectie. Apple® duidt deze aankoop direct uit de applicatie als “In-App Purchase” aan (zie http://www.apple.com/support/).
Nee. In de applicatie voor elke conversatiegids staat de prijs ervan samen met de prijs voor de hele collectie. Elke gebruiker moet zelf beslissen of hij/zij de afzonderlijke talen aankoopt of de voordelige collectie van alle conversatiegidsen. De eerder aangekochte talen zijn niet van invloed op de prijs van de volledige collectie. Apple laat de mogelijkheid van dynamische prijsaanpassing niet toe.
Ja. Installeer de applicatie op uw iPad en klik in de Instelling van de applicatie in het onderdeel Onderhoudsactie op de post De gekochte talen herstellen. Voer dezelfde Apple ID, die u voor de aankoop voor uw iPhone gebruikt hebt. Apple laat de mogelijkheid om dezelfde applicatie of delen ervan meerdere keer aan te kopen niet toe.
Klik in de Instelling van de applicatie in het onderdeel Onderhoudsactie op de post De gekochte talen herstellen. Voer dezelfde Apple ID in, die u voor de aankoop hebt gebruikt.

Indien u toch onze klantenondersteuning dienst wenst te contacteren, stuur a.u.b. een e-mail naar de ondersteuning rechtstreeks van de applicatie Conversatiegids (Over de applicatie - Ondersteuning). Indien het niet mogelijk is, maak gebruik van het volgende formulier:

Verzenden