FAQ / Support for operativsystem iOS

Du kan ikke købe applikationen separat, men du kan GRATIS og uden forpligtigelser afprøve, hvordan applikationen fungerer og alt hvad den indeholder. Derefter køber du direkte fra denne applikation de enkelte rejseparlører eller endnu mere favorabelt hele pakken. Apple® kalder sådan et køb direkte fra applikationen et „In-App Purchase“ (mere på http://www.apple.com/support/).
Nej. I applikationen er der ved hver rejseparlør anført en pris og samtidigt prisen for hele pakken. Det er op til den enkelte bruger om han køber de enkelte sprog eller det favorable tilbud om den samlede pakke af alle rejseparlører. Så tidligere køb af enkelte sprog har ingen indflydelse på prisen på hele pakken. Apple tillader ikke en dynamisk prisregulering.
Ja. Installer applikationen på din iPad og i Indstillinger af applikationen i sektionen Service handlinger klik på Genetabler det indkøbte sprog. Indtast det samme Apple ID du brugte ved indkøbet på din iPhone. Apple gør det ikke muligt at købe den samme applikation eller dele af denne flere gange.
I Indstillinger af applikation i sektion Service handlinger klik på Genetabler det indkøbte sprog. Indtast det samme Apple ID du brugte ved indkøbet.

Hvis du alligevel ønsker at kontakte vores kundesupport, send venligt en e-mail til support direkte fra applikationen Rejseparlør (Om programmet - Support). Hvis det ikke er muligt, kan du bruge denne formular:

Send