Nedladdningar: 1211231
(t.o.m. 17. 7. 2017)

Om applikationen Resekonversation

Åker du på semester eller tjänsteresa till utlandet och du kan inte landets språk? I utlandet är du i okänd miljö, men ändå måste du gå till affären och handla, äta på restaurang, övernatta någonstans, låna bil eller gå ut på kvällen. Just därför är Resekonversationen en nödvändig hjälp i alla länder, dess språk ni inte kan.

Med engelska kan ni göra er förstådda i 89 länder, men tyska i 10 och med italienska i nästan 7 länder, men denna Resekonversation hjälper er att kunna prata nästan överallt i värden. Dessutom blir de lokala invånade glada om ni försöker prata med dem på deras egna språk.

Komplett kollektion Resekonversationen innehåller 22 språk i form av de mest använda fraser. Du behöver inte längre några resehandböcker eller ordböcker. Efter att du har köpt olika språk, eller allra prisvärdast hela samlingen, är fraserna klara att hämtas till din utrustning. Sedan behöver du inte ens vara online - du har fraserna alltid till hands. De enskilda resekonversationen skiljer sig ibland från varandra eftersom de tar upp ländernas olikheter (geografiska, gastronomiska, kulturella osv.).

Varje resekonversation är indelad i 31 områden som behövs mest vid resandet, men även i det vanliga livet (som hälsningsfraser, väder, kommunal transport, mat, boende, bank).

De enskilda områden innehåller meningar (fraser eller ord) som har blivit förberedda av personer som har landets språk som sitt modersmål. Områdena beskriver de vanligaste situationer som kan inträffa vid resor. Du kan både läsa dessa meningar, men även lyssna på dem, så det blir lätt att lära sig uttalet. Om du ändå inte vågar prata, går det att spela meningen högt och applikationen kommer att "prata" för er.

 

GRATIS och utan bindning kan ni prova hur applikationen fungerar och vad allt den innehåller. När du vill, kan du köpa direkt från applikationen ljudfiler till av er valda språk eller direkt ett hel paket av resekonversationer i alla språk.