Android™: Stöd och FAQ

Du kan inte köpa applikationen för sig själv, men ni kan prova den GRATIS och utan att binda sig, så du kan se hur applikationen fungerar och vad allt den innehåller. Sedan köper du direkt från applikationen de enskilda resekonversationer enskilda lektioner eller mer prisvärd den hela resekonversationen. Ett sådant köp direkt inifrån applikationen kallar Google Play för „In-App Billing“.
Nej. I applikationen finns det vid varje resekonversation även dess pris och samtidigt pris för hela paketet. Det är upp till varje användare, om jag köper enstaka språk eller det mer prisvärda paketet av alla resekonversationer. Priset för hela paketet har så ingen inflytelse på redan köpta språk. Google Play har inte möjlighet till dynamisk prisjustering.
Ja. Om båda utrustningarna baseras på operativsystemet Android och om du är inloggad med samma användarkonto som vid köptillfället. Installera applikationen i din surfplatta och gå därefter in i Inställningar under Service åtgärd och klicka på fältet Förnya köpta språk i applikationen. I Google Play går det inte att köpa samma applikation eller delar därav flera gånger.
Klicka på fältet Förnya köpta språk under avsnittet Service åtgärd i Inställningar. Du måste vara inloggad med samma användarkonto som vid inköpstillfället.

Om du önskar kontakta vår kundservice, var god och skicka e-post direkt från applikationen Resekonversation (Om applikationen - Support). Om det inte blir möjligt, kan ni använda följande formulär:

Skicka