Android™: Matkasanakirjan tuki ja FAQ

Sovellusta ei voi erikseen ostaa, mutta voit ILMAISEKSI ja sitoumuksetta kokeilla, miten sovellus toimii ja mitä kaikkea se sisältää. Sitten voit suoraan tämän sovelluksen avulla ostaa yksittäisiä fraasisanakirjoja, tai edullisemmaksi tulevan koko paketin. Google Play käyttää tällaisesta suoraan sovelluksesta tapahtuvasta ostosta nimitystä „In-App Billing“.
Ei. Sovelluksessa on jokaisen fraasisanakirjan kohdalla esitetty sen hinta ja samalla koko paketin hinta. On asiakkaan päätettävissä, ostaako kieliä yksitellen vai kannattaako hankkia edullisemmaksi tuleva kaikki fraasisanakirjat sisältävä paketti. Aiemmin ostetut yksittäiset kielet eivät siten vaikuta paketin hintaan. Google Play ei mahdollista dynaamista hinnoittelua.
Kyllä, mikäli molemmissa laitteissa on käyttöjärjestelmä Android ja mikäli olet kirjautunut samalle käyttäjätilille kuin oston yhteydessä. Asenna sovellus tablettiisi ja napsauta sovelluksen kohdassa „Asetukset“ osassa „Huoltotoimenpiteet“ napsauta kohtaa „Uudista ostetut kielet“. Google Play ei mahdollista saman sovelluksen tai sen osan ostamista useampaan kertaan.
Napsauta sovelluksen kohdan „Asetukset“ osassa „Huoltotoimenpiteet“ kohtaa „Uudista ostetut kielet“. Sinun täytyy tällöin olla kirjautunut samalle käyttäjätilille kuin oston yhteydessä.

Jos kuitenkin haluat ottaa yhteyttä asiakastukeemme, lähetä viesti suoraan Matkasanakirjan sovelluksesta (Sovelluksesta - Tuki). Ellei se onnistu, voit käyttää seuraavaa lomaketta:

Lähetä