Window® 8: FAQ / Támogatás

Az alkalmazást külön megvásárolni nem lehet. Az INGYEN és kötelezettség nélkül letöltött verzió lehetőséget nyújt kipróbálni az alkalmazást, megnézni, mi mindent tartalmaz. Ezután közvetlen ebből az alkalmazásból vásárolhatja meg az egyes utazási társalgásokat vagy olcsóbban akár az egész készletet. Az ilyen, közvetlenül az alkalmazásból történő vásárlást az Windows Store mint „In-App Purchase“ jelöli.
Nem. Az alkalmazásban minden útiszótárnál fel van tüntetve annak ára, mint ahogy az egész készlet ára is. Minden használó maga dönti el, hogy csak egyes nyelveket vagy előnyösebb áron az egész útiszótár gyűjteményt veszi-e meg. A készlet árára tehát nincs befolyással az előzőleg megvásárolt nyelvek ára. Az Windows Store nem teszi lehetővé az árak dinamikus módosítását.
Igen, amennyiben mindkét berendezésnek Windows 8 operációs rendszere van és azonos ID-n van bejelentkezve mint a vásárláskor. A tablettjén telepítse az alkalmazást. Majd a „Beállítások“ menü részében kattintson erre: „Megvásárolt nyelvek frissítése“. A Windows Store nem teszi lehetővé egy alkalmazás vagy annak részeinek többszöri megvásárlását.
Az alkalmazás „Beállítások“ menüpontjában kattintson a „Megvásárolt nyelvek frissítése“ tételre. Adja meg ugyanazt az ID-t, amit már használt a vásárlás során.

Ha mégis csak kapcsolatba szeretne lépni ügyfélszolgálatunkkal, küldjön egy e-mailt a támogatáshoz közvetlenül az Útiszótár alkalmazásból (Beállítások - Támogatás). Ha ez nem lehetséges, akkor használja az alábbi űrlapot:

Küldés